Ministrul Agriculturii: Am încheiat recoltarea grâului. Avem necesarul pentru consumul intern şi pentru export

S-a încheiat recoltarea grâului, iar producţia obţinută va asigura necesarul pentru consum intern şi pentru export, a anunţat miercuri Petre Daea, ministrul Agriculuturii.

858 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii: Am încheiat recoltarea grâului. Avem necesarul pentru consumul intern şi pentru export

Ministrul Agriculturii: Am încheiat recoltarea grâului. Avem necesarul pentru consumul intern şi pentru export

„Am încheiat recoltatul la grâu în toată ţara şi avem producţia necesară pentru consum intern şi pentru export. Cifra exactă o voi comunica săptămâna viitoare atunci când am pe masă toate informaţiile autorizate, în sensul transmiterii acestora pe bază de semnătură”, a declarat Petre Daea la începutul şedinţei de Guvern.

Acesta a anunţat că a început recoltatul şi la floarea-soarelui.

„Important este că am început acum în cinci judeţe să recoltăm floarea-soarelui, recoltăm suprafeţele care au fost afectate de secetă pentru că ele au ajuns la maturitatea de recoltare, în aşa fel încât să nu înregistrăm nicio pierdere”, a precizat ministrul Agriculurii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grâu,
necesar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici