Video Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, la emisiunea "După 20 de ani", duminică, la Pro TV - VIDEO

Obţinerea unui raport MCV favorabil în luna decembrie, numirile de procurori şefi, confiscarea maşinilor celor care încalcă legislaţia rutieră sunt câteva dintre temele pe care le va aborda ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată de Pro TV.

293 afișări

Alte subiecte vor fi: înfiinţarea tribunalelor comerciale, republicarea în Monitorul Oficial a actelor normative care au suferit modificări şi elaborarea unui nou Cod al insolvenţei.

Tot în emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică, de la ora 10.00, pe Pro TV, Robert Cazanciuc va vorbi şi despre confiscarea averilor celor care au încălcat legea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici