Ministrul Muncii, în contextul proiectul indemnizaţiilor de creştere a copilului: Dacă Messi ar veni în România, ar trebui să îi plătim 28 milioane de euro pe lună

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, duminică seară, că va veni cu proiectul prin care vor fi plafonate indemnizaţiile de creştere a copilului după ce legea salarizării va intra în vigoare, folosindu-l drept exemplu pe celebrul fotbalist Lionel Messi.

1567 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii, în contextul proiectul indemnizaţiilor de creştere a copilului: Dacă Messi ar veni în România, ar trebui să îi plătim 28 milioane de euro pe lună

Ministrul Muncii: Dacă Messi ar veni în România, ar trebui să îi plătim 28 milioane de euro pe lună

Lia Olguţa Vasilescu a precizat, la Antena 3, că în luna iulie, după ce va fi finalizată legea salarizării unitare, se va intra cu proiectul privind indemnizaţia de creştere a copilului.

Ministrul Muncii s-a folosit ca exemplu de celebrul fotbalist al echipei FC Barcelona, Lionel Messi. Astfel, a spus Lia Olguţa Vasilescu, dacă Messi ar veni în România să joace pe un salariu de aproximativ 30 de milioane de euro, ar face un copil, atunci statul român ar fi obligat să îi plătească sportivului o indemnizaţie de 28 de milioane de euro pe lună, conform legii în vigoare.

Proiectul legii salarizării unice urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor, care va decide dacă o adoptă în forma actuală sau o va retrimite spre dezbatere Senatului.

CNS Cartel Alfa a anunţat că marţi, 30 mai 2017, între orele 11.00 şi 15.00 se va desfăşura la Palatul Parlamentului un miting de protest faţă de prevederile proiectului Legii-Cadru de salarizare a personalului plătit din fonduri publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici