Ministrul Sănătăţii: Femeia jandarm este bine, nu are factură la coloană. Nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie

Femeia jandarm care a fost rănită, vineri, în timpul mitingului din Piaţa Victoriei, se simte bine, a spus ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, precizând că tânăra nu are factură la coloană, cum s-a spus iniţial. Pintea a mai spus că medicii şi spitalele sunt pregătite pentru protestul de sâmbătă.

7484 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii: Femeia jandarm este bine, nu are factură la coloană. Nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie

Ministrul Sănătăţii: Femeia jandarm este bine ,nu are factură la coloană. Spitalele sunt pregătite pentru sâmbătă

„Femeia jandarm este bine, s-a ridicat, a comunicat. Am vorbit cu cei doi jandarmi, printre care şi o domnişoară de 23 de ani care este bine. Era pansată, avea o arsură. (...) Nu are factură de coloană, nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie. (...) Am văzut imaginile, ei sunt bine, mă aşteptam la cu totul altceva”, a declarat, sâmbătă, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în cadrul unei vizite la Spitalul Floreasca.

De asemenea, Pintea a mai precizat că pentru a face faţă numărului de răniţi, au fost chemaţi medici de acasă.

„Am vorbit ieri şi cu echipajele de medici, am ţinut legătura cu ei. Au avut mult de muncă, însă s-au descurcat şi au făcut faţă la tot. Din spitalele care asigură urgenţele au fost chemaţi medici de acasă. Pentru azi avem spitalele şi medicii pregătiţi. (...) Spitalele sunt pregătite, au materialele necesare”, a mai adăugat Sorina Pintea.

Jandarmeria Română a informat vineri că unul dintre jandarmii loviţi de mai mulţi protestatari în Piaţa Victoriei este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu suspiciunea de fractură la coloana coloana cervicală. Este vorba despre o femeie jandarm.

Totodată, pentru îngrijiri medicale s-au adresat 50 de persoane la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, victimile se află în stare stabilă şi sunt în afara pericolului.

Jandarmii au intervenit în forţă, vineri seara, cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă, în Piaţa Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflaţi în faţa sediului Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici