15 august, zi liberă pentru bugetari. Calendarul zilelor libere rămase în 2014

Vineri, 15 august, este sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, Sfânta Maria, zi declarată nelucrătoare pentru bugetari. Ca urmare, bugetarii au weekend prelungit.

1404 afișări
Imaginea articolului 15 august, zi liberă pentru bugetari. Calendarul zilelor libere rămase în 2014

Minivacanţă de Sfânta Maria: 15 august, zi liberă pentru bugetari. Calendarul zilelor libere rămase în 2014 (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Codului Muncii, sărbătorile legale sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât cele din weekend, majoritatea asimilate sărbătorilor religioase.

Codul Muncii prevede că, prin hotărâre a Guvernului, se vor stabili programe de lucru adecvate pentru unităţile sanitare şi pentru cele de alimentaţie publică, în scopul asigurării asistenţei sanitare şi, respectiv, al aprovizionării populaţiei cu produse alimentare de strictă necesitate, a căror aplicare este obligatorie.

  • ZILE LIBERE rămase în 2014: Încă 4 zile nelucrătoare, în timpul săptămânii
Potrivit Codului Muncii, sărbătorile legale sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât cele din weekend, majoritatea asimilate sărbătorilor religioase.

Citeste mai mult: adev.ro/my9b9o

Sfântul Andrei

  • 30 noiembrie – duminică

1 decembrie - Ziua Naţională a României

  • 1 decembrie - luni

Crăciunul

  • 25 decembrie - joi
  • 26 decembrie - vineri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici