Minus 19 grade Celsius la Miercurea Ciuc

O temperatură de minus 19 grade Celsius s-a înregistrat, miercuri dimineaţă, la Miercurea Ciuc, vremea fiind geroasă în tot judeţul Harghita.

53 afișări
Imaginea articolului Minus 19 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Minus 19 grade Celsius la Miercurea Ciuc (Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Meteorologul Lado Gabriella de la Staţia Miercurea Ciuc a declarat corespondentului MEDIAFAX că minima de minus 19 grade Celsius s-a înregistrat după ora 7.30.

Noaptea şi dimineaţa au fost geroase şi în celelalte localităţi harghitene, înregistrându-se minus 16,2 grade Celsius la Topliţa, minus 15 grade la Joseni şi minus 14 grade la Staţia Bucin.

Potrivit sursei citate, din noaptea de miercuri spre joi vremea va intra într-un proces de încălzire, începând cu zonele mai înalte de deal şi de munte.

Minima absolută a lunii martie în judeţul Harghita, de minus 29 de grade Celsius, a fost consemnată în anul 1986 la Miercurea Ciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici