Moartea şi-a bătut din nou recordul: Cel mai mare număr de decese provocate de coronavirus într-o singură zi

  • SUA au înregistrat ieri aproximativ 1.300 de noi decese provocate de coronavirus
  • Este cel mai mare număr de decese înregistrate în lume într-o singură zi
  • Nicio altă ţară nu a mai înregistrat până acum un număr atât de mare pentru ultimele 24 de ore
11812 afișări
Imaginea articolului Moartea şi-a bătut din nou recordul: Cel mai mare număr de decese provocate de coronavirus într-o singură zi

Moartea şi-a bătut din nou recordul: Cel mai mare număr de decese provocate de coronavirus într-o singură zi

SUA au înregistrat ieri aproximativ 1.300 de noi decese provocate de coronavirus. Este cel mai mare număr de decese înregistrate în lume într-o singură. Nicio altă ţară nu a mai înregistrat până acum un număr atât de mare pentru ultimele 24 de ore.
 
Statele Unite au raportat vineri 1.321 de decese, potrivit site-ului Worldometers, cea mai importantă platformă de statistică în timp real pe subiecte care privesc umanitatea.
 
Între timp, potrivit Johns Hopkins University - care urmăreşte cazurile globale folosind diferite surse, inclusiv Worldometers - sunt 7406 decse de COVID-19 în SUA şi 61141 în toată lumea. 
 
Multe dintre noile decese din America au avut loc în New York, statul cel mai afectat din ţară. Au fost 562 de decese noi în NY vineri, cea mai mare creştere a deceselor într-o singură zi, potrivit Wall Street Journal.
 
Recordul pentru cel mai mare număr de decese de o singură zi din lume a fost deţinut ultima dată de Spania, care joi raportase 950 de noi decese din cauza COVID-19. Spania este a doua cea mai infectată ţară din Europa, iar Italia este prima.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici