VIDEO | Imagini revoltătoare în Bucureşti: Momentul în care o mamă îşi pedepseşte violent propriul copil. Poliţia a intervenit

  • Un copil este torturat de mamă într-o locuinţă din cartierul bucureştean Giuleşti, iar în tot acest timp femeia filmează.
  • Imaginile au ajuns pe Facebook, iar Poliţia s-a autosesizat.
7729 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Imagini revoltătoare în Bucureşti: Momentul în care o mamă îşi pedepseşte violent propriul copil. Poliţia a intervenit

În imagini se vede cum mama îşi bate şi torturează copilul, pentru că a ieşit afară, pentru că îşi dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a-şi lovi copilul.

Sute de oameni indignaţi de modul în care mama îşi tratează copilul au scris mesaje de revoltă pe Facebook, după ce imaginile au fost făcute publice.

Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că mama bătăuşă locuieşte în cartierul Giuleşti şi îşi filmează copilul în timp ce îl loveşte pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relaţie.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat în acest caz şi a fost deschisă o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, la nivelul Secţiei 4 Poliţie. Cercetările se fac sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind anunţată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici