Multiple accidente în noaptea de Revelion, în judeţul Constanţa

Trei accidente s-au produs în judeţul Constanţa în noaptea dintre ani, soldate cu trei persoane au fost rănite. Într-unul, două autoturisme au fost proiectate în alte trei maşini parcate.

917 afișări
Imaginea articolului Multiple accidente în noaptea de Revelion, în judeţul Constanţa

Multiple accidente în noaptea de Revelion, în judeţul Constanţa

Potrivit Poliţiei Constanţa, o femeie de 28 de ani conducea în oraşul Constanţa şi nu a dat prioritate unei alte maşini, condusă tot de o femeie. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în alte trei maşini parcate.

În urma accidentului, femeia care conducea maşina lovită a fost rănită.

Un alt accident s-a produs din cauza unui şofer în vârstă de 28 de ani care, beat fiind, a lovit, în staţiunea Mamaia, un autoturism condus de un bărbat de 49 ani. În urma accidentului un tânăr de 19 ani, pasager, a fost rănit.

Totodată, marţi dimineaţă, un bărbat de 36 de ani a pierdut controlul asupra volanului, în oraşul Constanţa, şi a intrat într-un autoturism parcat, după care a fost proiectat în gardul unui imobilul. În urma accidentului, şoferul a fost rănit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici