Muncitor în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă în timpul unei furtuni

Un bărbat de 25 de ani din Galaţi, care lucra la reabilitare termică a unui bloc din oraş, a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce a căzut de pe o schelă în timpul unei furtuni.

267 afișări

Bărbatul a căzut de la etajul al cincilea al blocului la care lucra, fiind transportat cu o maşină privată la Spitalul Judeţean din Galaţi.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi au declarat că lucrarea de reabilitare termică a blocului era realizată de o firmă privată din Galaţi, iar schela pe care se urcase muncitorul avea plasă de protecţie şi fusese prinsă, dar nu suficient de puternic.

Astfel, din cauza vântului puternic, schela pe care se afla muncitorul s-a mişcat, iar acesta s-a dezechilibrat şi a căzut.

Viorel Dumitru, inspector de muncă la ITM Galaţi a spus că instituţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Joi după-amiază, în municipiul Galaţi, a avut loc o furtună puternică, până în prezent nefiind înregistrate şi alte incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici