Născuţi de anul nou. Părinţii care nu vor uita niciodată începutul anului 2021

  • Patru copii au venit pe lume la Cluj în noaptea dintre ani
  • Ştefan, un băieţel de 3 kg 200 a dat startul la 12 şi 11 minute
  • Toţi cei patru bebeluşi au primit nota 10 la naştere
664 afișări
Imaginea articolului Născuţi de anul nou. Părinţii care nu vor uita niciodată începutul anului 2021

În timp ce oraşul bubuia de petarde şi artificii la Cluj, în noaptea dintre ani, unele mămici au trăit emoţii de neuitat. Patru copii au venit pe lume în noaptea de 1 ianuarie 2021, în spitalele din Cluj-Napoca. Toţi au primit nota 10 la naştere şi au fost aşteptaţi cu nerăbdare de părinţii lor. Primul care a dat startul, la 12 şi 11 minute, a fost Ştefan, un băieţel care cântăreşte 3 kg 200. 

Carmen Bucuri, medic ginecolog: Prima naştere a avut loc la 12.11. S-a născut un băieţel sănătos, de 3,2 kg, nota 9/10 şi suntem foarte încântaţi pentru că, din câte am înţeles, este primul bebeluş născut din Cluj în 2020.

Tabita, mama: Nu mă aşteptam. Speram să nu se nască chiar de revelion, ca să stau şi eu cu familia, dar aşa a fost să fie. A fost super, un băieţel sănătos. Numele lui e Ştefan. Mă bucur de el acum.

Paul, tatăl: E un sentiment grozav. Mai ales că l-am aşteptat pentru că au fost câteva probleme în timpul sarcinii. Până la urmă a evoluat în regulă şi cu atât e mai mare satisfacţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici