Nati Meir ameninţă că se va sinucide

Nati Meir a purtat Kippah şi a jurat pe Tora că în maxim două săptămâni se va sinucide, susţinând în faţa judecătoarei Tribunalului Bucureşti care analizează dosarul său privind înşelarea mai multor persoane cu bani specimen că a intrat în refuz de hrană.

23 afișări
Imaginea articolului Nati Meir ameninţă că se va sinucide

Nati Meir a spus instanţei Tribunalului Bucureşti că se va sinucide (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Nati Meir a fost adus, miercuri, în faţa instanţei purtând Kippah şi o vestă neagră. El a scos o carte veche îmbrăcată în piele susţinând că este Tora şi a jurat pe aceasta că în maxim două săptămâni se va sinucide pentru a fi ultima dată când un evreu şi familia sa va păţi ceea ce a păţit el în România.

Meir a mai spus că este în refuz de hrană şi că a stabilit cu fiul său ca după 24 de ore de când îşi va lua viaţa acesta să facă acelaşi lucru.

De asemenea, fostul deputat l-a blestemat pe şeful statului, dar şi pe procurori şi a ameninţat că de "blestemul de evreu nu scapă nimeni în viaţa sa".

Tribunalul Bucureşti a amânat, miercuri, pentru 2 iunie dosarul în care Nati Meir este judecat pentru înşelarea a opt persoane, pe care a încercat să le plătească pentru anumite servicii cu bancnote specimen, dată la care vor fi citaţi pentru audieri patru martori.

Curtea de Apel Galaţi a decis, luni, ca Nati Meir să fie arestat preventiv într-un alt dosar, alături de fiul său, Or Meir, în vârstă de 19 ani.

Or Meir a fost prins în flagrant delict în timp ce primea suma de 20.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi cu scopul revocării unui mandat de arestare şi al obţinerii unei pedepse mai blânde într-un proces penal în care este implicată o persoană aflată în detenţie la Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici