Neamţ: 16 persoane, la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la hramul unei mănăstiri

Un număr de 16 persoane, între care trei copii, au ajuns, duminică, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară după ce au participat la hramul unei mănăstiri din comuna Tazlău, judeţul Neamţ, unde au mâncat preparate oferite de Primărie, starea pacienţilor fiind bună.

411 afișări
Imaginea articolului Neamţ: 16 persoane, la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la hramul unei mănăstiri

Neamţ: 16 persoane, la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la hramul unei mănăstiri (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit directorului medical al Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Neamţ, medicul Cristina Atănăsoaie, pacienţii sunt în stare bună, dar au vărsături şi diaree.

Între cele 16 persoane ajunse la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară se numără şi un copil de trei ani, care este în stare bună.

"Se pare că au mâncat produse din peşte la hramul acela. Au ajuns la spital 13 adulţi şi trei copii", a spus Atănăsoaie.

Conform sursei citate, pacienţii au rămas internaţi în spital, cu excepţia unuia care a refuzat acest lucru şi a plecat acasă.

Ea a precizat că la hramul mănăstirii din localitatea Tazlău au participat aproximativ 200 de oameni, astfel că este posibil ca numărul bolnavilor să crească.

Aproximativ 200 de persoane au participat, duminică, în localitatea Tazlău din judeţul Neamţ la hramul mănăstirii din localitate, unde au mâncat preparate oferite de Primărie.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici