Nepotul lui Leo Iorga a murit în ACCIDENTUL de sâmbătă din Arad, soldat cu trei morţi şi un rănit

Cel de-al treilea tânăr care a murit, sâmbătă, în accidentul produs pe centura de Nord-Vest a Aradului, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, era nepotul lui Leo Iorga, iar tânărul rănit grav este fratele victimei, el fiind în prezent în stare stabilă, internat la Spitalul de Urgenţă Arad.

2029 afișări
Imaginea articolului Nepotul lui Leo Iorga a murit în ACCIDENTUL de sâmbătă din Arad, soldat cu trei morţi şi un rănit

Nepotul lui Leo Iorga a murit în ACCIDENTUL de sâmbătă din Arad, soldat cu trei morţi şi un rănit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, Adrian Wiener, tânărul rănit în accident se numeşte Virgil Iorga şi are 27 de ani. El a suferit o fractură de coloană cervicală (fără paralizie) şi o plagă deschisă la cap, starea lui fiind stabilă, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

"Starea pacientului este stabilă, în urma intervenţiei chirurgicale, dar rămâne sub supraveghere atentă pentru a nu apărea complicaţii. Pacientul este conştient şi cooperează", a declarat Wiener.

Fratele lui Virgil Iorga, Luigi, care urma să împlinească 26 de ani peste o săptămână, a murit în accidentul produs, sâmbătă, pe centura Aradului, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat.

Sâmbătă seară, pe pagina de Facebook a trupei Pact by Leo Iorga & Adi Ordean al cărei solist este Leo Iorga, iar baterist Cristi Iorga, a fost postat mesajul: "A plecat un înger spre Cer... Luigi Iorga... Cristi, suntem alături de tine în cumplita încercare prin care treci. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!"

Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe centura de Nord-Vest a Aradului, parte din DN 7, după ce autoturismul în care se aflau cei doi fraţi, alături de alţi doi tineri, de asemenea fraţi, s-a răsturnat pe marginea drumului, pe câmp. În urma impactului, trei tineri au murit, iar unul a fost grav rănit.

"Din primele cercetări făcute la faţa locului reiese că şoferul a circulat cu viteză excesivă şi a pierdut controlul volanului. Printre cei trei decedaţi, toţi din municipiul Arad, se numără şi şoferul", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Arad, accidentul s-a produs într-o curbă uşoară la stânga, în timp ce autovehiculul se deplasa în direcţia frontierei cu Ungaria.

Cei doi fraţi decedaţi în accident, Emanuel şi Eduard Stana, aveau 25 şi 23 de ani. Cei doi voiau să ajungă în Germania, la mama lor, care duminică şi-ar fi serbat ziua de naştere.

Emanuel Stana era preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Arad şi arbitru divizionar A.

Vineri seară, Emanuel Stana a asistat la meciul din Liga Naţională de baschet feminin dintre ICIM Arad şi Olimpia Braşov. El fusese ales preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Baschet Arad luna trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici