Nicuşor Dan: Continuăm lucrările la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din cartierul Henri Coandă

O veste bună pentru locuitorii cartierului Henri Coandă: continuăm lucrările la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din ansamblul de locuinţe, arată primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Se vor monta 6.029 metri conducte aferente reţelei de alimentare cu apă.

343 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Continuăm lucrările la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din cartierul Henri Coandă

Nicuşor Dan: Continuăm lucrările la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din cartierul Henri Coandă

„O veste bună pentru locuitorii cartierului Henri Coandă: continuăm lucrările la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din ansamblul de locuinţe. Astfel, se vor monta 6.029 metri conducte aferente reţelei de alimentare cu apă, 3.268 m conducte reţea canalizare menajeră şi 4.353 m canalizare pluvială”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că, în urma procedurilor legale, a fost atribuit un nou contract, iar ofertantul desemnat câştigător este SC SICOR SRL.

Durata de execuţie este de 12 luni de la data Ordinului de Începere.

„Concret, lucrările se vor desfăşura pe străzile pe care nu au fost instalate reţele publice, respectiv: str. George Constantin, str. Mircea Veroiu (finalizare instalare reţele), str. George Vitanidis 1 şi str. Emanoil Petruţ. De asemenea, pe toate cele 27 de străzi din cartier se vor realiza gurile de scurgere a apelor pluviale şi se vor pune în conformitate, dacă este cazul, reţelele de alimentare cu apă şi canalizare. Lucrările pentru execuţia drumurilor şi iluminatului public se vor realiza după finalizarea celor de apă/canal. În cartierul Henri Coandă, lucrările de construcţie a infrastructurii (apă, canal, drumuri, iluminat stradal) sunt împărţite în 2 loturi. Pentru Lotul 1 reţelele de alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială şi iluminat public au fost recepţionate, iar reţeaua de drumuri (care include drumuri, trotuare, marcaje rutiere şi semnalizare rutieră) este executată în proporţie de 90%, iar semnalizarea rutieră e realizată 30%. Contractul a fost reziliat în instanţă din culpa executantului, iar lucrările care au rămas executat la drumuri se vor realiza cu un alt executant”, încheie Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici