NINSOARE în Bucureşti. Cum arată Capitala acoperită de zăpadă - GALERIE FOTO

Bucureştiul şi mai multe judeţe din ţară se află, marţi, sub avertizare COD PORTOCALIU de ninsoare, valabilă până la ora 14:00. Capitala a fost acoperită de un strat de zăpadă de aproximativ 5 centimetri.

8611 afișări
Imaginea articolului NINSOARE în Bucureşti. Cum arată Capitala acoperită de zăpadă - GALERIE FOTO

NINSOARE în Bucureşti. Cum arată Capitala acoperită de zăpadă (Imagine: Mediafax.ro)

În Capitală, vremea se va menţine severă, în special în prima jumătate a zilei, când vor fi ninsori abundente, puternic viscolite, cu rafale de peste 70 km/h.

Temperatura aerului va avea valori mult mai scăzute decât cele obişnuite la această dată, cu o maximă în jurul valorii de 0 grade şi o minimă de -5...-3 grade.

GALERIE FOTO

De la ora 04.00 până la ora 14.00, Capitala şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeş şi Olt vor fi sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici