Niţă merge la un zăcământ de gaze de şist din Pennsylvania, pentru a vedea efectele exploatării

Ministrul delegat al Energiei, Constantin Niţă, aflat cu premierul Ponta în SUA, a declarat că va merge la un zăcământ din Pennsylvania unde sunt exploatate gaze de şist, pentru a discuta cu autorităţile locale care sunt consecinţele exploatării acestor resurse şi dacă există şi acolo controverse.

663 afișări
Imaginea articolului Niţă merge la un zăcământ de gaze de şist din Pennsylvania, pentru a vedea efectele exploatării

Niţă merge la un zăcământ de gaze de şist din Pennsylvania, pentru a vedea efectele exploatării

"Voi avea discuţii şi cu autorităţile locale, pentru a vedea care sunt consecinţele exploatării acestor gaze şi dacă sunt păreri controversate în ceea ce priveşte exploatarea acestor gaze", a spus Niţă.

El a precizat că va merge Houston, unde va avea noi întâlniri cu reprezentanţii companiilor Exxon şi Chevron, urmând să viziteze şi centrele tehnologice ale acestor companii, împreună cu directori ai Romgaz, Transgaz, Oil Terminal şi Conpet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici