„Noroc” transformat în bucluc. Ce a păţit un tânăr care a găsit o geantă cu zeci de mii de lei

Un tânăr din Horezu a găsit o geantă în care se aflau bani şi în prezent este cercetat penal deoarece nu a anunţat Poliţia.

1986 afișări
Imaginea articolului „Noroc” transformat în bucluc. Ce a păţit un tânăr care a găsit o geantă cu zeci de mii de lei

În geantă se aflau peste 16.000 de lei, anunţă autorităţile locale.

Poliţiştii au făcut o anchetă şi au aflat că geanta fusese găsită de un tânăr din Horezu.

În prezent, acesta este cercetat de poliţişti şi procurori, iar suma a fost recuperată în totalitate.

Însuşirea bunului găsit reprezintă faptă penală! Un tânăr din Horezu, judeţul Vâlcea, a simţit asta pe propria-i piele, după ce a găsit o geantă, cu 16.600 de lei şi nu a anunţat la poliţie. Colegii noştri au refăcut traseul celui care-şi pierduse bunul şi au reuşit să-l recupereze şi să returneze suma integral”, spun poliţiştii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici