Nou incident la Pasajul Unirii. O autoutilitară a rămas blocată în limitatorul de înălţime

Un şofer a fost amendat miercuri, după ce a vrut să intre cu o autoutilitară în Pasajul Unirii din Bucureşti, fără a respecta indicatorul de înălţime.

498 afișări
Imaginea articolului Nou incident la Pasajul Unirii. O autoutilitară a rămas blocată în limitatorul de înălţime

Nou incident la Pasajul Unirii. O autoutilitară a rămas blocată în limitatorul de înălţime

Brigada Rutieră a fost sesizată miercuri cu privire la producerea unui accident rutier în Pasajul Unirii.

Practic, un bărbat care se deplasa cu autoutilitara pe Bd. I.C. Brătianu, dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,5 metri" şi a lovit partea superioară a pasajului.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Brigada Rutieră anunţă că şoferul nu a băut.

Traficul rutier a fost restricţionat în Pasajul Unirii, pe sectorul de drum cuprins între Str. Colţei - Bd. Dimitrie Cantemir, pentru scoaterea autovehiculului în condiţii de siguranţă, circulaţia fiind reluată în jurul orei 14.40.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici