Numărul 1 mondial la golf, reţinut de poliţie înainte de runda a doua a PGA Championship

Scottie Scheffler, numărul 1 mondial la golf, a fost reţinut vineri de poliţie înainte de runda a doua a PGA Championship, în timp ce încerca să ocolească un blocaj în trafic.

202 afișări
Imaginea articolului Numărul 1 mondial la golf, reţinut de poliţie înainte de runda a doua a PGA Championship

Numărul 1 mondial la golf, reţinut de poliţie înainte de runda a doua a PGA Championship

Traficul în afara terenului de golf Valhalla Golf Club din Louisville fusese oprit din cauza unui accident în care un pieton a murit.

Conform ESPN, Scheffler a încercat să continue să conducă încă 10-20 de metri. Când a oprit, un ofiţer de poliţie i-a cerut să iasă din maşină. Apoi, poliţistul a deschis portiera maşinii şi i-a pus tânărului de 27 de ani cătuşele, conform New York Times.

Scheffler este acuzat de agresiune de gradul al doilea asupra unui ofiţer de poliţie, conducere nesăbuită şi nerespectarea semnalelor de circulaţie.

Scheffler a fost apoi eliberat şi a ajuns la terenul de golf pentru a juca a doua rundă a Campionatului PGA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici