Numele unor candidaţi, scrise în cabina de vot. Preşedintele secţiei a suspendat procesul de votare

Votul a fost suspendat în Botoşani, vreme de zece minute, după ce preşedintele unei secţii a anunţat că în interiorul a două cabine a găsit scris numele unor candidaţi la prezidenţiale, a informat Monica Dajbog, reprezentantul MAI.

403 afișări
Imaginea articolului Numele unor candidaţi, scrise în cabina de vot. Preşedintele secţiei a suspendat procesul de votare

Mesaje cu numele unor candidaţi, în cabina de vot.

În Botoşani, preşedintele unei secţii de vot a sesizat faptul că în interiorul a două cabine de vot, persoane necunoscute au scris numele unor candidaţi la alegeri, a anunţat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne.

Preşedintele secţiei a luat măsuri pentru acoperirea înscrisurilor respective, drept pentru care procesul de votare fiind întrerupt aproximativ 10 min.

Activitatea s-a reluat fără probleme, mai arată sursa citată.

Taguri:
mai,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici