Nunţi şi botezuri, interzise. Şase localităţi din Sibiu au introdus restricţii ale evenimentelor private

Nunţile şi botezurile au fost interzise în şase localităţi din judeţul Sibiu. Devine obligatorie purtarea măştii de protecţie, iar autorităţile recomandă ca slujbele religioase să aibă loc în curte.

1493 afișări
Imaginea articolului Nunţi şi botezuri, interzise. Şase localităţi din Sibiu au introdus restricţii ale evenimentelor private

Nunţi şi botezuri, interzise. Şase localităţi din Sibiu au introdus restricţii ale evenimentelor private

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a adoptat, în şedinţa de marţi, restricţii în localităţile unde rata de infectare a ajuns între 1,5 – 3,0 la mia de locuitori.

Astfel, în Apoldu de Jos, Racoviţa, Porumbacu de Jos, Nocrich, Poplaca şi Turnu Roşu începând de miercuri, 14 octombrie, până la data de 27 octombrie, se va institui obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toate persoanele, cu excepţia copiilor care nu au încă 5 ani.

În acelaşi interval, se interzic evenimentele private în saloanelor de evenimente, funcţionarea restaurantelor, barurilor, cafenelelor şi a cluburilor. Se vor excepta de la această măsură persoanele cazate în unităţile hoteliere, care pot servi masa în cadrul restaurantelor acestora precum şi unităţile ce pot efectua activitate de catering.

De asemenea, autorităţile recomandă, în acelaşi interval, lăcaşurilor de cult să desfăşoare slujbele religioase în curte. Credincioşii trebuie să poarte masca de protecţie şi să păstreze distanţa fizică de 2 metri între persoane. Se vor excepta de la această măsură copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sibiu,
restricţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici