O ambulanţă care transporta un copil, implicată într-un accident în Capitală

O ambulanţă care transporta un copil a fost lovită, joi seară, de un autoturism al cărui şofer nu i-a acordat prioritate în intersecţia străzii Polonă cu Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, patru persoane, între care şi copilul, fiind uşor rănite.

16 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă care transporta un copil, implicată într-un accident în Capitală

O ambulanţă care transporta un copil, implicată într-un accident în Capitală (Montaj foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, accidentul a avut loc în jurul orei 20.40.

Elena S., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Vaslui, care conducea un autoturism, marca Opel, pe strada Polonă, dinspre strada Paul Greceanu către Calea Floreasca, a intrat în intersecţia cu Şoseaua Ştefan cel Mare la culoarea verde a semaforului electric. Maşina a lovit în plin o ambulanţă de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", marca Nissan, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, care transporta un copil, în vârstă de doi ani.

În urma impactului, cele două maşini au fost avariate, iar patru persoane aflate în ambulanţă, între care şi copilul, au suferite leziuni uşoare. Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare care va fi înaintat pentru soluţionare Biroului Cercetări Penale al sectorui 2 din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici