O angajată a unui supermarket este bolnavă de COVID-19. Ce se întâmplă cu persoanele cu care a intrat în contact

  • Angajata unui supermarket din Galaţi s-a infectat cu virusul COVID-19.
  • Toate persoanele cu care a intrat în contact, inclusiv colegii de muncă, au fost izolaţi la domiciliu.
  • Supermarketul a fost închis temporar şi dezinfectat cu substanţe foarte puternice.
3328 afișări
Imaginea articolului O angajată a unui supermarket este bolnavă de COVID-19. Ce se întâmplă cu persoanele cu care a intrat în contact

Sursa: Hepta

Angajata supermarketului are 39 de ani şi după confirmarea diagnosticului a fost internată la un spital din oraş. Toţi colegii de tură de la supermarket, rudele şi ceilalţi oameni cu care femeia a intrat în contact au fost izolaţi la domiciliu. Magazinul a fost închis temporar şi dezinfectat cu substanţe foarte puternice.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 39 de ani, angajata unui supermarket din oraş. Are contacţi izolaţi la domiciliu, nu sunt foarte multe persoane. În supermaket s-a efectuat dezinfecţie, magazinul a fost închis temporar”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, reprezentantul DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu. 

Potrivit raportărilor oficiale, în judeţul Galaţi sunt 364 de persoane infectate cu noul virus, iar 43 de oameni au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici