O asistentă medicală s-a sinucis aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc din Iaşi

O asistentă medicală în vârstă de 59 de ani din Iaşi s-a aruncat de la etajul al zecelea al unui bloc din municipiu, rudele femeii susţinând că aceasta era afectată în ultima perioadă întrucât urma să iasă la pensie.

347 afișări
Imaginea articolului O asistentă medicală s-a sinucis aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc din Iaşi

O asistentă medicală s-a sinucis aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc din Iaşi (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Elena Albu, asistentă medicală la Maternitatea "Cuza Vodă" din Iaşi, s-a sinucis, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00, aruncându-se de la fereasta apartamentului său, aflat la etajul al zecelea al unui bloc situat la mică distanţă de sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi.

La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei, medicii constatând decesul femeii.

Soţul femeii, care se afla în apartament în momentul producerii tragediei, a suferit un şoc, el primind îngrijiri din partea medicilor sosiţi la faţa locului.

Rudele femeii susţin că aceasta era afectată în ultima perioadă şi că intrase într-o depresie întrucât urma să iasă la pensie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, în acest caz a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici