O bancă din Arad a fost jefuită de doi bărbaţi

O bancă din municipiul Arad a fost jefuită, vineri după-amiază, de doi bărbaţi cu feţele acoperite care au intrat în unitate şi au ameninţat-o pe casieră, fugind cu o sumă de bani, pe care femeia le-a dat-o.

20 afișări
Imaginea articolului O bancă din Arad a fost jefuită de doi bărbaţi

O bancă din Arad a fost jefuită de doi bărbaţi(Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, a declarat că doi bărbaţi care aveau feţele acoperite au intrat în unitatea bancară şi au ameninţat-o pe casieră, aceasta oferindu-le o sumă de bani.

Tuduce a afirmat că unitatea bancară nu avea pază în momentul comiterii jafului.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad afirmă că cei doi bărbaţi care au intrat, vineri după-amiază, într-o sucursală bancară din municipiu au ameninţat-o pe una dintre casiere cu un pistol, au luat bani din sertare şi au fugit spre blocurile din apropiere.

"Este vorba despre doi bărbaţi care au pătruns în sucursala băncii. Au ameninţat una dintre casiere cu un pistol, s-au aplecat şi au luat din sertarele ghişeului bancar bani, încă nu ştim exact suma, o vom primi sigur din partea băncii, după care au fugit. Căutăm deci doi bărbaţi în jur de 30 de ani, care purtau şepci cu cozoroc pe cap, aveau în zona gurii câte o eşarfă. Unul purta un hanorac de culoare închisă, cu glugă, iar celălalt un hanorac de culoare deschisă, crem, bej. Imediat au fugit în zona blocurilor din jurul sucursalei. În acest moment sunt alertate toate patrulele de Poliţie, care îi caută pe cei doi suspecţi", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad.

Conform sursei citate, filiala băncii Raiffeissen Bank situată pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, unde a avut loc jaful, nu are pază umană, ci doar camere de supraveghere video, imaginile fiind în curs de analizare, iar casieriţa fiind audiată în continuare.

Din spatele clădirii băncii, dintr-un container, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, printre care două glugi, ele putând avea legătură cu acest caz.

Potrivit sursei citate, casiera a acţionat butonul de panică după plecarea celor doi suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici