O bătrână din Suceava a murit înecată după ce a căzut de pe o punte - VIDEO

O bătrână în vârstă de 85 de ani din oraşul sucevean Vicovu de Sus a murit înecată, luni seară, după ce a căzut în apă de pe o punte.

156 afișări
Imaginea articolului O bătrână din Suceava a murit înecată după ce a căzut de pe o punte - VIDEO

O bătrână din Suceava a murit înecată după ce a căzut de pe o punte (Imagine: Oana Slemco/Arhiva Mediafax Foto)

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică din Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, luni seară, că reprezentanţii Spitalului din Rădăuţi au informat instituţia că o bătrână din Vicovu de Sus a fost adusă moartă la unitatea medicală.

Femeia a căzut de pe o punte în apa râului Suceava, al cărui debit era crescut în urma ploilor abundente.

Lăzăreanu a mai spus că şase persoane din comuna Calafindeşti s-au accidentat în urma inundaţiilor şi nu pot fi transportate la spital întrucât drumul este blocat.

El a arătat că primarul comunei a anunţat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă că un grup de şase persoane are nevoie de asistenţă medicală, aceştia fiind victime ale inundaţiilor din comună.

Lăzăreanu a spus că se fac eforturi pentru ca cele şase persoane să fie preluate de maşini de ambulanţă şi transportate la spital.

Drumul care face legătura cu comuna Calafindeşti este închis circulaţiei.

Video stirileprotv.ro

Mai multe localităţi din judeţul Suceava au fost afectate de ploile puternice de luni seară, reprezentanţii ISU Suceava precizând că mai multe persoane sunt blocate în case sau în poduri în localităţile Zamostea, Todireşti, Soloneţ, iar calea ferată dintre Suceava şi Rădăuţi este acoperită de aluviuni în localitatea Dărmăneşti.

De asemenea, o femeie şi o fetiţă în vârstă de şase ani, din comuna suceveană Şerbăuţi, sunt date dispărute, iar cel puţin trei case au fost luate de viituri.

În ultima săptămână, două persoane, o femeie în vârstă de 55 de ani din comuna Todireşti şi un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, au murit înecaţi în urma inundaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici