O bătrână e în stare gravă la spital după ce a fost muşcată de o haită de câini pe stradă

O femeie în vârstă de 68 de ani, din localitatea ieşeană Horleşti, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost muşcată, pe stradă, de o haită de câini fără stăpân, prognosticul medicilor fiind rezervat din cauza rănilor severe la cap, mâini şi picioare.

17 afișări
Imaginea articolului O bătrână e în stare gravă la spital după ce a fost muşcată de o haită de câini pe stradă

O bătrână e în stare gravă la spital după ce a fost muşcată de o haită de câini pe stradă (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Femeia se află internată în Spitalul de Urgenţe din Iaşi, fiind în stare critică, după ce a fost atacată şi muşcată de o haită formată din zece câini, în comuna Horleşti.

"Pacienta este în şoc traumatic, cu plăgi muşcate multiple la nivelul scalpului, toracelui şi membrelor. O echipă formată din şase medici încearcă să asigure rezolvarea leziunilor, însă prognosticul estre extrem de rezervat, din cauza severităţii leziunilor şi a riscului de infecţie", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX şeful Unităţii Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, medicul Tudor Ciuhodaru.

Medicul ieşean a mai spus că atunci când starea femeii o va permite, aceasta va fi consiliată psihologic.

"În fiecare zi, cel puţin un pacient din judeţul Iaşi, muşcat de câini, ajunge la spital. Recomandăm persoanelor ca în astfel de cazuri să se prezinte cât mai rapid la spital, pentru a beneficia de consult şi tratament, astfel încât să fie redus riscul complicaţiilor", a spus medicul Ciuhodaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici