O bonă şi copilul pe care aceasta îl îngrijea, loviţi de un autoturism pe o trecere de pietoni - VIDEO

O bonă şi copilul pe care aceasta îl îngrijea au fost loviţi de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul Iaşi, şoferul fugind de la locul accidentului, astfel că poliţiştii au declanşat cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan.

172 afișări
Imaginea articolului O bonă şi copilul pe care aceasta îl îngrijea, loviţi de un autoturism pe o trecere de pietoni - VIDEO

Bonă cu un copil în căruţ, spulberată pe trecerea de pietoni de un adolescent

Potrivit poliţiştilor ieşeni, accidentului s-a petrecut joi, pe o trecere de pietoni din zona Copou a municipiului Iaşi, o bonă şi copilul pe care aceasta îl îngrijea fiind loviţi de un autoturism Peugeot 307.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, plimba într-un căruţ un copil de doi ani, iar la un moment dat a vrut sa traverseze bulevardul Copou, pe trecerea de pietoni.

Astfel, un autobuz care circula pe prima bandă a oprit să îi acorde prioritate, însă şoferul autoturismului Peugeot care venea cu viteză pe banda a doua nu a mai oprit la trecere, lovind-o pe femeie şi răsturnând căruţul în care se afla copilul.

După accident, şoferul a dispărut de la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei ieşene, copilul nu a suferit leziuni grave, însă bona a fost rănită, necesitând îngrijiri medicale.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe bulevardul Copou, poliţiştii reuşind pe baza imaginilor să identifice maşina implicată în accident.

Potrivit inspectorului Gabriel Doban din cadrul Poliţiei Rutiere Iaşi, autoturismul Peugeot este înmatriculat în judeţul Suceava, având culoarea neagră.

"Echipa de cercetări desfăşoară activităţi pentru stabilirea persoanei care a comis fapta", a declarat, luni, inspectorul Gabriel Doban.

Video stirileprotv.ro

Surse din cadrul Poliţiei ieşene susţin că este analizată şi ipoteza ca accidentul să nu fi fost comis de proprietarul maşinii, ci de o altă persoană, întrucât maşina fusese declarată furată la Poliţie, înaintea producerii accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, autoturismul Peugeot implicat în accidentul de la Iaşi ar fi fost furat de un tânăr de 17 ani, din Fălticeni. Acesta a fost identificat, vineri, de poliţişti, fiind, ulterior, arestat de Judecătoria Fălticeni pe 19 zile, pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici