O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat în judeţul Caraş-Severin. Şoferul a fost rănit - FOTO

O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat, miercuri, în afara carosabilului, pe DN6, în judeţul Caraş-Severin, medicii acordându-i îngrijiri medicale la faţa locului şoferului care a fost rănit uşor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

731 afișări
Imaginea articolului O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat în judeţul Caraş-Severin. Şoferul a fost rănit - FOTO

Cisternă încărcată cu substanţe periculoase, răsturnată în judeţul Caraş-Severin - FOTO

Accidentul a avut loc între localităţile Teregova şi Domaşnea, din judeţul Caraş-Severin, pe Drumul Naţional 6.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, cisterna care s-a răsturnat în afara carosabilului transporta bitum lichid.

“Având în vedere faptul că cisterna transporta 24 tone bitum lichid – o substanţă uşor inflamabilă cu vapori toxici - la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CBRN, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru muncă operativă. S-au luat imediat măsuri de stabilire a unui perimetru de siguranţă şi de asigurare PSI”, transmite ISU Caraş-Severin.

Potrivit pompierilor, nu s-au constatat scurgeri ale încărcăturii.

În urma accidentului, şoferul cisternei a fost rănit uşor la nivelul braţelor şi i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, acesta refuzând transportul la spital.

“Pentru limitarea efectelor acestui eveniment au fost anunţate toate autorităţile cu atribuţii în gestionarea acestui tip de situaţii de urgenţă”, arată ISU Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici