O cursă Blue Air care trebuia să plece vineri seară spre Madrid a fost amânată

  • O cursă Blue Air care trebuia să plece vineri seară din Bucureşti spre Madrid a fost amânată pentru marţi la ora 17.00.
  • Aeroportul din Madrid este în continuare închis din cauza ninsorilor.
411 afișări
Imaginea articolului O cursă Blue Air care trebuia să plece vineri seară spre Madrid a fost amânată

O cursă Blue Air care trebuia să plece vineri seară spre Madrid a fost amânată

Conform reprezentanţilor Blue Air, cursa programată iniţial pentru vineri seara, 8 ianuarie, a fost reprogramată pentru 12 ianuarie, ora 17:00.

Din cauza ninsorilor puternice din Madrid, aeroportul este în continuare închis până când vremea se va îmbunătăţi.

„Aeroportul din Madrid a trimis comunicări succesive cu privire la noi întârzieri la ora de deschidere a aeroportului. Toţi pasagerii sunt informaţi continuu despre situaţie”, spun cei de la Blue Air.

Cursa trebuia să plece vineri seară din Bucureşti spre Madrid, la ora 20:30.

Furtuna Filomena a afectat Spania, paralizând traficul şi acoperind Madridul cu o cantitate uriaşă de zăpadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici