O familie americană, gest de solidaritate cu ucrainenii

Americanii se declară solidari cu ucrainenii: mulţi ţin steagul Ucrainei la geamuri sau în faţa caselor, iar alţii vin cu idei mai creative de a strânge fonduri pentru oamenii aflaţi încă în faţa obuzelor ruseşti.

744 afișări
Imaginea articolului O familie americană, gest de solidaritate cu ucrainenii

FOTO Kelder's Farm

O familie din nordul New York-ului (SUA) a creat un mesaj în lanul lor de porumb, ca gest de solidaritate faţă de poporul ucrainean. Văzut de la înălţime, labirintul are mesajul „Suntem alături de Ucraina”.
 
Familia spune că va dona o parte din vânzările produselor de la fermă către fundaţiile umanitare din Ucraina, în sprijinul oamenilor aflaţi încă în ţară.
 
Kelder's Farm este o fermă pentru familii: oamenii vin şi îşi culeg singuri fructele şi legumele, pot mângâia animalele şi petrece timp împreună, în natruă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici