O fată de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală. Poliţiştii sunt în alertă

Poliţiştii din Olt caută o fată de 13 ani, din Slatina, care miercuri dimineaţa a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Dispariţia fetei a fost sesizată de mama acesteia.

6220 afișări
Imaginea articolului O fată de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală. Poliţiştii sunt în alertă

O fată de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală. Poliţiştii sunt în alertă

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri după-amiaza de o femeie de 37 de ani din Slatina, cu privire la faptul că fiica ei, Circiumaru Andreea Iuliana, de 13 ani, nu a ajuns acasă de la şcoală.

Mama fetei le-a povestit poliţiştilor că aceasta a plecat la ora 7.20 către şcoală. „În jurul orelor 14.05, mama minorei a purtat o comunicare prin SMS cu aceasta, minora spunând că nu vine acasă”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Fata are 1,65 metri înălţime, aproximativ 52 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, faţă ovală, ochi căprui şi ten deschis.

În momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastră şi încălţăminte sport de culoare portocalie. Fata avea la ea un rucsac de culoare neagră cu imprimeuri lucioase.

Poliţiştii îi roagă pe cei care pot da informaţii care pot conduce la găsirea fetei să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici