O femeie a murit călcată de un tir în sectorul 6

O femeie a murit, miercuri, lovită de un tir, în sectorul 6 al Capitalei, după ce a traversat printr-un loc nepermis, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

203 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit călcată de un tir în sectorul 6

O femeie a murit călcată de un tir în sectorul 6 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a produs la intersecţia bulevardului Iuliu Maniu cu strada Valea Cascadelor, unde femeia, o persoană fără adăpost potrivit celor din zonă, a traversat printr-un loc nepermis, fără se uite dacă vine vreo maşină. Aceasta a fost lovită de un tir condus de un şofer sârb.

În urma impactului, femeia a murit pe loc.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au deschis pe numele şoferului un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici