O femeie a murit, după ce a fost lovită de o maşină condusă de fiul unui judecător din Gorj

  • Accidentul a avut loc pe o stradă din localitatea Novaci, judeţul Gorj.
  • Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar s-a predat la poliţie în această dimineaţă.
  • Tânărul, de 25 de ani, a fost reţinut în 2019, după ce fosta iubită l-a acuzat de viol.
766 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit, după ce a fost lovită de o maşină condusă de fiul unui judecător din Gorj

Mediafax

O femeie de 52 de ani din Novaci, judeţul Gorj, a murit după ce a fost lovită de o maşină. Potrivit unor surse locale, autoturismul era condus de fiul unui judecător din localitate.

Femeia lucra la o cofetărie şi seara trecută se întorcea de la serviciu. Mergea pe marginea drumului, împreună cu fiul ei de 16 ani.

A fost lovită de o maşină şi a ajuns în stare gravă la spital, dat medicii nu au mai putut să o salveze.  Fiul ei a scăpat cu viaţă.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj.  Poliţiştii au identificat maşina şi  pe cel care a condus autoturismul, un tânăr de 25 de ani. Însa, nu a fost de găsit noaptea trecută. Dar în această dimineaţă tânărul s-a prezentat singur la poliţie.

“Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,05 mg /l alcool pur în aerul expirat, urmând să-i fie  recoltate probe biologice de sânge”, a declarat Victor Ţuhaşu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Tânărul este acum în custodia Poliţiei Gorj unde este audiat. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Acesta este cunoscut de oamenil egii din Gorj, după ce în 2019 a fost reţinut 24 de ore, după ce fosta sa iubită l-a acuzat de viol. Ulterior, tânăra şi-a retras plângerea, iar dosarul a fost închis.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici