O femeie a murit după ce a fost lovită de tren, în zona Pasajului Andronache din Capitală

O femeie în vârstă de 75 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de tren în zona Pasajului Andronache din Capitală, anunţă reprezentanţii Poliţiei Române.

632 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit după ce a fost lovită de tren, în zona Pasajului Andronache din Capitală

O femeie a murit după ce a fost lovită de tren, în zona Pasajului Andronache din Capitală

Reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat că, din primele verificări, nu este vorba de un suicid, femeia în vârstă de 75 de ani dorind să traverseze calea ferată.

Conductorul a încercat să oprească trenul, însă nu a reuşit. De asemenea, a avertizat sonor, însă femeia nu a auzit semnalele acustice.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, femeia a decedat în urma impactului.

Incidentul a avut loc la kilometrul 13+950 metri, pe magistrala 800.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici