O femeie a spart gemurile Primăriei Iaşi, nemulţumită că nu a fost primită în audienţă

O femeie fără locuinţă, în vârstă de 41 de ani, a spart, luni, geamurile de la intrarea principală în sediul Primăriei Iaşi, întrucât nu a fost primită în audienţă de către viceprimarul municipiului, reprezentanţii primăriei spunând că femeia ar avea probleme psihice.

220 afișări
Imaginea articolului O femeie a spart gemurile Primăriei Iaşi, nemulţumită că nu a fost primită în audienţă

O femeie a spart gemurile Primăriei Iaşi, nemulţumită că nu a fost primită în audienţă (Imagine: Wikipedia)

Luni dimineaţă, femeia, Verginica S., a mers la Primăria Iaşi şi a intrat în clădire, solicitând să fie primită în audienţă de către viceprimarul Mihai Chirica.

Femeia este nemulţumită că a fost mutată de la adăpostul de noapte de pe strada C.A Rosetti la un alt adăpost şi a mers la primărie pentru a cere explicaţii. După ce i s-a spus că viceprimarul Mihai Chirica nu are program de audienţe şi că nu poate discuta cu ea, femeia a ieşit din clădire şi a spart cu pumnii şi picioarele mai multe ferestre de la intrarea principală în sediul primăriei.

"Am fost dată afară din cămin pentru că aşa au vrut cei de la Direcţia de Asistenţă Comunitară. Dacă nu-mi rezolvă problema, o să sparg toate geamurile primăriei şi de la cămin", a spus femeia, care a fost imobilizată de către poliţiştii locali.

La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri femeii, care s-a rănit la mâini.

"Este vorba despre o persoană cu probleme psihice, care a ales această metodă de protest. A fost mutată disciplinar de la adăpostul din strada Rosetti, în urma unor certuri cu alte persoane cazate acolo", a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi, Nicoleta Deciu, a spus că femeia a fost internată în mai multe rânduri la Spitalul de Psihiatrie Socola, adăugând că eventualele sancţiuni vor fi luate după ce aceasta va fi audiată de către poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici