O femeie care lucra într-o bancă, concediată pentru că făcea filme deocheate. Angajata se consideră discriminată

Italianca în vârstă de 40 de ani susţine că îşi desfăşura afacerea în afara programului de lucru. Cu toate acestea, scrisoarea de demitere vorbeşte despre absenţe motivate de boală şi de „încălcarea contractului”.

25202 afișări
Imaginea articolului O femeie care lucra într-o bancă, concediată pentru că făcea filme deocheate. Angajata se consideră discriminată

Litigiu de muncă în oraşul care l-a dat pe Arhimede, Siracuza. O angajată a unei bănci a fost concediată „pentru motiv just”, după 17 ani de muncă.

Femeia contestă motivele, pe care le consideră, de fapt, pretexte. Consideră că motivul real este legat de fotografiile cu ipostaze incendiare publicate pe reţelele de socializare.

Protagonista poveştii, Serena Benedetta D'Anna, susţine: „Întotdeauna am fost discriminată. Mereu am pozat ca model, iar din septembrie 2020 m-am înregistrat pe o platformă privată unde postez conţinut mai explicit. Întotdeauna am făcut totul în afara programului meu de lucru”.

Banca la care lucra femeia i-a transmis mai întâi o scrisoare de avertisment şi, ulterior, scrisoarea de concediere „pentru justă cauză”. În noiembrie anul trecut, a primit o scrisoare de avertizare şi a fost suspendată de la serviciu.

Se consideră victimă a „mobbingului”

„Pentru mine, a fost un abuz din partea lor”, crede cea care apare în fotografii „fierbinţi” cu preudonimul „Benny Green”.

Povestea este de fapt mai complexă, pentru că după suspendarea decisă de bancă, femeia (sub pseudonim „Benny Green”) a realizat un film porno.

Potrivit avocatului, clienta lui este o victimă a „mobbingului” (exercitarea stresului psihic asupra cuiva la locul de muncă).

„Faptele care stau la baza litigiului nu ar fi în orice caz altceva decât libera exprimare a sferei sexuale private şi personale a salariatului. Povestea este delicată şi complexă. Judecătorul Muncii va decide asupra acestei chestiuni”, spune apărătorul femeii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici