O femeie cu tumoră vertebrală, operată cu succes la Spitalul Clinic de Urgenţă Iaşi

  • O femeie de 51 de ani diagnosticată cu tumoră vertebrală a fost operată cu succes.
  • Echipa care a operat-o pe femeie a fost formată din nouă specialişti de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iaşi.
376 afișări
Imaginea articolului O femeie cu tumoră vertebrală, operată cu succes la Spitalul Clinic de Urgenţă Iaşi

O femeie cu tumoră vertebrală, operată cu succes la Spitalul Clinic de Urgenţă Iaşi

Medicii au salvat viaţa femeii şi i-au redat speranţa de a merge din nou.

„Pacienta în vârstă de 51 de ani a ajuns în unitatea noastră medicală suferind deja de parapareză. În urma investigaţiilor efectuate de către echipa medicală am descoperit o tumoră vertebrală complexă, vorbim despre o metastază vertebrală D7 şi D8 cu extensie spre două coaste şi cu invazie toracică. Practic RMN-ul a evidenţiat o tumoră care eroda doi corpi vertebrali şi ştrangula măduva cu extindere spre două coaste de pe partea dreaptă a plămânilor. A fost nevoie să intervenim chirurgical pentru a salva viaţa pacientei, reuşind să obţinem o rezecţie maximală a tumorei”, arată reprezentanţii Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iaşi.

Din echipa medicală a făcut parte şi un medic primar specializat în chirurgie toracică a Spitalului Clinic de Pneumofiziologie Iaşi, care a reuşit să-i scoată pacientei parţial două coaste.

Intervenţia chirurgicală a durat câteva ore şi a fost un real succes.

Femeia a reuşit la doar câteva zile de la operaţie să facă primii paşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici