O femeie din Galaţi şi copilul ei au ajuns la spital după ce o autoutilitară a intrat într-o căruţă

Două persoane au ajuns la spital după ce o autoutilitară a intrat într-o căruţă care nu era semnalizată corespunzător. Victimele, o femeie şi copilul ei, au rămas încarcerate în maşină după ce încărcătura de lemne s-a răsturnat peste autovehicul.

371 afișări
Imaginea articolului O femeie din Galaţi şi copilul ei au ajuns la spital după ce o autoutilitară a intrat într-o căruţă

O femeie din Galaţi şi copilul ei au ajuns la spital după ce o autoutilitară a intrat într-o căruţă

Potrivit pompierilor gălăţeni, incidentul s-a produs noaptea trecută pe un drum judeţean din apropierea oraşului Tecuci. Din cauza întunericului, şoferul autoutilitarei nu a văzut căruţa încărcată cu lemne şi a lovit-o în plin. Atelajul a fost distrus în întregime, iar lemnele s-au răsturnat peste pasagerii autoutilitarei, soţia şoferului şi copilul lor minor. Bărbatul a reuşit să iasă din maşină şi a stins incendiul izbucnit la motor. Împreună cu căruţaşul, el a încercat să-şi scoată familia din interior.

„Secţia de pompieri Tecuci a fost solicitată să intervină la un accident survenit în localitatea Buciumeni, pe DJ 252. Echipajele SMURD şi de stingere au găsit două victime încarcerate într-o autoutilitară, în urma coliziunii cu un atelaj nesemnalizat corespunzător. Victimele, mama de 41 ani şi fiul minor, erau încarcerate pe locurile din dreapta şoferului, acesta din urmă reuşind să iasă singur din autoutilitară pentru a lichida cu stingătorul maşinii incendiul care izbucnise la compartimentul motor. Salvatorii au extras întâi minorul, care avea doar escoriaţii şi contuzii, apoi pe mama acestuia, aflată în stare gravă, cu fractură la membrul inferior drept şi traumatism cranio-cerebral. Fiind întuneric, conducătorul autoutilitarei nu a văzut la timp atelajul încărcat cu lemne şi l-a lovit în plin. Ca urmare, încărcătura căruţei s-a răsturnat pe partea dreaptă a şoferului utilitarei, acolo unde erau soţia şi copilul acestuia. Din păcate, conducătorul atelajului a îngreunat accesul salvatorilor la victimă, încercând să forţeze uşa autoutilitarei înaintea sosirii echipajelor de pompieri”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.

Copilul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Femeia a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci, însă medicii au decis să o transfere la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
galaţi,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici