O femeie şi cei doi copii ai ei au murit într-un incendiu izbucnit în cartierul Ferentari

O femeie şi cei doi copii ai ei au murit, marţi seară, după ce casa în care locuiau, din cartierul Ferentari din Capitală, a luat foc, tatăl copiilor, care a încercat să stingă flăcările, fiind internat la Spitalul Bagdasar-Arseni în stare gravă.

617 afișări
Imaginea articolului O femeie şi cei doi copii ai ei au murit într-un incendiu izbucnit în cartierul Ferentari

O femeie şi cei doi copii ai ei au murit într-un incendiu izbucnit în cartierul Ferentari (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Ovidiu Pană, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul a izbucnit marţi seară, la o casă de pe strada Trompetului, din Sectorul 5 al Capitalei, fiind anunţat la ora 22.55, prin numărul unic de urgenţă 112.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, incendiul fiind stins în aproximativ 15 de minute.

Echipele de intervenţie nu au reuşit să îi salveze pe cei doi copii, un băieţel şi o fetiţă, şi pe mama acestora. Tatăl copiilor a fost rănit în timp ce încerca să stingă flăcările, fiind internat în spital în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

"Incendiul a fost lichidat în 15 minute de la anunţare. Cu toate acestea, femeia şi cei doi copii nu au mai putut fi salvaţi. Bărbatul a fost scos în viaţă din casă, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni", a mai spus Ovidiu Pană.

La faţa locului au ajuns şi un echipaj de descarcerare, precum şi două echipaje de prim ajutor şi una de terapie intensivă.

Cauzele incendiului urmează să fie stabilite. După autopsie se va stabili dacă femeia şi cei doi copii au murit intoxicaţi cu fum sau din cauza arsurilor suferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici