O femeie şi fiicele ei, găsite moarte într-o casă în flăcări din Dolj. Primele date arată că ar fi fost ucise/Cine este suspectul

O femeie în vârstă de 33 de ani şi fiicele sale de 13 şi 15 ani au fost găsite moarte, duminică, în locuinţa lor din localitatea Leu, judeţul Dolj, cadavrele, care au urme de violenţă, fiind descoperite în condiţiile în care casa a luat foc, Parchetul deschizând anchetă în acest caz.

1800 afișări
Imaginea articolului O femeie şi fiicele ei, găsite moarte într-o casă în flăcări din Dolj. Primele date arată că ar fi fost ucise/Cine este suspectul

O femeie şi fiicele ei, găsite moarte într-o casă în flăcări din Dolj. Primele date arată că ar fi fost ucise/Cine este suspectul (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi, duminică dimineaţă, la ora 5.21, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă în localitatea doljeană Leu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În momentul în care la faţa locului au ajuns cele două echipaje ale Detaşamentului de pompieri 2 Craiova, focul cuprinsese două dintre cele cinci dormitoare ale locuinţei şi exista riscul ca flăcările să se propage.

Iniţial, echipelor de intervenţie li s-a spus că nu este nimeni în casă, însă ulterior le-a fost comunicat că există posibilitatea ca în locuinţă să fie proprietara casei şi cele două fiice ale sale.

După stingerea incendiului, într-unul din dormitoare au fost descoperite trei cadavre, respectiv trupul neînsufleţit al proprietarei, o femeie de 33 de ani, şi cadavrele celor două fiice ale acesteia, în vârstă de 13, respectiv 15 ani.

Proprietarul casei, un bărbat de 45 de ani, a suferit arsuri de gradele trei şi patru, fiind dus la spital.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că pe trupurile celor trei femei găsite în casă au fost descoperite urme de violenţă, care ar putea indica faptul că acestea au fost ucise înainte de incendiu.

În condiţiile în care cauza probabilă a incendiului este flacăra deschisă, acest caz a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, care a deschis o anchetă în acest caz.

Cele trei cadavre au fost transportate la morgă, pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia medicii legişti vor stabili dacă au fost omorâte înainte de incendiu sau dacă au murit din cauza intoxicării cu fum ori a arsurilor.

Localnicii din Leu susţin că este posibil ca focul să fi fost pus chiar de către soţul femeii, în condiţiile în care bărbatul suferă de boli psihice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici