O fetiţă de 8 ani, călcată de un poliţist în timp ce traversa strada. Ea a murit la spital

O fetiţă de opt ani, dintr-o localitate ieşeană, a murit, miercuri, la Spitalul de Copii din Iaşi, în urma unui accident produs cu o zi în urmă, când minora a fost lovită în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, de un autoturism condus de un poliţist.

205 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 8 ani, călcată de un poliţist în timp ce traversa strada. Ea a murit la spital

O fetiţă de 8 ani, călcată de un poliţist în timp ce traversa strada. Ea a murit la spital (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Fetiţa, din localitatea ieşeană Podu Iloaiei, a fost adusă, marţi seară, în stare critică, la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, în urma unui accident produs în comună.

Minora se afla împreună cu mătuşa ei, iar în momentul în care au încercat să traverseze strada, acestea au fost lovite de un autoturism marca Peugeot, condus de poliţist din Podu Iloaiei.

Fetiţa a fost rănită grav, în timp ce mătuşa ei a suferit răni uşoare, acestea fiind transportate la spitale din Iaşi.

În cursul zilei de miercuri, fetiţa a decedat la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din municipiul Iaşi.

"Pacienta a ajuns la spital în stare foarte gravă. Avea fractură de bază de craniu şi avea multiple leziuni interne. Din păcate, a decedat", a declarat, miercuri, medicul Elena Hanganu, purtătorul e cuvânt al spitalului de copii din Iaşi.

În momentul producerii accidentului, poliţistul se afla în timpul său liber, autoturismul fiind proprietate personală.

Poliţiştii au declanşat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Ioan Scripniciuc, susţine că a fost începută şi o anchetă internă în cazul poliţistului implicat în accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici