O fetiţă de şapte ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mama ei

O fetiţă de şapte ani, din localitatea băcăuană Parincea, a ajuns în stare gravă la spital, luni, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit în zona inimii de către mama ei, pe motiv că aceasta ar fi rămas fără loc de muncă.

153 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de şapte ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mama ei

O fetiţă de şapte ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mama ei (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, copila a fost înjunghiată în piept, la mică distanţă de inimă, de către mama ei, în vârstă de 36 de ani, pe motiv că ar fi rămas fără loc de muncă.

Martoră la incident, bunica fetiţei a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

"Fetiţa a ajuns la spital în şoc emoţional, cu sângerare puternică în zona pieptului. Medicii au reuşit stabilizarea pacientei, după care au transferat-o la Secţia Terapie Intensivă Pediatrică. Va fi efectuat încă un rând de investigaţii medicale pentru a ne asigura că nu vor apărea complicaţii", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, directorul medical al SJU Bacău, Aurelia Ţaga.

Şi mama copilei a fost transportată la spitalul din Bacău, fiind internată la Secţia Psihiatrie, cu diagnosticul de tulburare psihică severă.

Potrivit medicilor băcăuani, femeia este la prima internare la secţia de psihiatrie, chiar dacă familia susţine că a mai avut accese de furie în ultima perioadă.

Parchetul Tribunalului Bacău a declanşat o anchetă în acest caz, urmând ca anchetatorii să o audieze pe femeie şi să stabilească motivul exact care a determinat-o să recurgă la gestul extrem de a-şi înjunghia fiica de şapte ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici