O fetiţă de un an a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

O fetiţă de un an şi şapte luni, din oraşul dâmboviţean Găeşti, a fost transportată la spital, marţi seară, după ce, lăsată nesupravegheată de mama ei, a căzut pe geam de la etajul al patrulea al unui bloc.

257 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, primele date ale anchetei arată că fetiţa s-a urcat pe o canapea dintr-o cameră a locuinţei, a ajuns la fereastra deschisă şi a căzut în gol de la peste 13 metri înălţime, pe iarba din faţa blocului.

La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, care a preluat-o pe fetiţă şi a transportat-o la spitalul din Găeşti.

"Fetiţa de un an şi şapte luni era cu mama sa de 33 de ani, care făcea curăţenie în apartament. La un moment dat, copilul s-a urcat pe o canapea şi a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul al patrulea al blocului. Fetiţa a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Orăşenesc din Găeşti, iar în cauză a fost începută cercetarea penală pentru vătămare corporală", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Doctorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa a spus că fetiţa are politraumatisme, prima evaluare medicală arătând că starea acesteia este stabilă, iar viaţa nu îi este pusă în pericol.

Ulterior, fetiţa a fost transferată de la spitalul din Găeşti la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor spitalului din Găeşti, fetiţa a fost stabilizată, iar medicii au decis să fie transferată la un spital din Capitală.

"Copilul de un an şi şapte luni, care a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din Găeşti, a fost găsit de vecini jos, în faţa blocului. Practic, un vecin de la parter a auzit o bubuitură şi a văzut copilul căzut, apoi a sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, iar fetiţa a fost stabilizată, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Găeşti, apoi transferată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici