O fetiţă de un an a fost găsită abandonată pe o bancă, în apropierea unui liceu

O fetiţă de un an a fost găsită abandonată pe o bancă din apropierea Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" din municipiul Slobozia de către un bărbat aflat cu câinele la plimbare, în prezent poliţiştii căutând-o pe mama copilului.

188 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de un an a fost găsită abandonată pe o bancă, în apropierea unui liceu

O fetiţă de un an a fost găsită abandonată pe o bancă, în apropierea unui liceu (Imagine: Arhiva Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, poliţiştii din Slobozia au fost sesizaţi de către un bărbat de 62 ani că, în timp ce se plimba cu câinele, a găsit un copil abandonat.

Bărbatul a descoperit copilul pe o bancă din faţa Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" din Slobozia, având alături un rucsac cu schimburi şi un biberon cu lapte.

Ulterior, copilul, o fetiţă de aproximativ un an, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la secţia de pediatrie a Spitalului Municipal Slobozia.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat-o pe mama copilului, fiind vorba despre o tânără de 21 de ani, din comuna ialomiţeană Borduşani, care locuieşte fără forme legale în municipiul Bucureşti, ea fiind în prezent căutată.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care fetiţa a fost abandonată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici