O fetiţă şi doi bunici au căzut cu maşina într-un lac VIDEO

  • O fetiţă de 12 ani, bunicul ei şi şoferul maşinii, un bărbat de 79 de ani, au căzut cu maşina într-un lac din Vâlcea.
  • Maşina a plonjat într-o râpă cu apă, cinci metri mai jos faţă de drum.
  • Cei trei pasageri au reuşit să iasă din autoturism, înainte ca acesta să fie înghiţit total de apă.
435 afișări

Geo, o fetiţă de 12 ani, a văzut moartea cu ochii după ce maşina în care se afla a plonjat într-un canal plin cu apă, de cel puţin doi metri adâncime.

Geo este din Sibiu, dar se află în vacanţă la bunici, în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea. Astăzi, împreună cu bunicul ei şi un vecin în vârstă de 79 de ani, a plecat cu maşina către localitatea învecinată.

Într-o curbă, pe Drumul Judeţean 643, vecinul care conducea maşina, ar fi pierdut controlul volanului, iar autoturismul a plonjat într-un canal plin cu apă. La cinci metri sub nivelul drumului, Geo şi cei doi „bunici” au ieşit să iasă din autoturism, înainte ca acesta să fie înghiţit în totalitate de ape.

Persoane din Măciuca i-au declarat corespondentului Mediafax că un tânăr din comună, care se afla în zonă, i-a ajutat pe Geo şi ceilalţi doi pasageri să iasă din râpă.

Mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi de la Ambulanţa Vâlcea au ajuns la faţa locului. Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

„Copila şi bunicul ei sunt cu traumatisme la membrele inferioare, iar şoferul, iniţial a refuzat transportul la spital, dar pentru că avea tensiunea mare, au decis să-l ducă şi pe dumnealui la spital. Toţi sunt stabili hemodinamic”, a declarat, pentru MEDIAFAX,  purtătorul de cuvânt SAJ Vâlcea, Adrian Popescu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici