O macara de peste 40 de tone a căzut de pe un pod din Dâmboviţa. Şoferul a murit

O macara de peste 40 de tone a căzut, sâmbătă, de pe un pod din judeţul Dâmboviţa, iar şoferul a murit, transmite corespondentul Mediafax.

4469 afișări
Imaginea articolului O macara de peste 40 de tone a căzut de pe un pod din Dâmboviţa. Şoferul a murit

O macara de peste 40 de tone a căzut de pe un pod din Dâmboviţa. Şoferul a murit

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Adelina Torcică, a declarat că accidentul s-a produs pe DN 72, în afara localităţii Ion Luca Caragiale.

"Din primele verificări se pare că şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat într-un pârâu”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea, a declarat că macaraua cântăreşte între 40 şi 50 de tone.

”Este căzută de pe un pod, a căzut pe cabină, cu roţile în sus. A intervenit la faţa locului un echipaj de la descarcerare de la Detaşamentul Moreni şi echipajul cu descarcerarea grea de la Detaşamentul Târgovişte. Pompierii au săpat pe lângă cabină ca să scoată şoferul”, a spus Eduard Telea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici