O mamă a fost filmată în timp îşi agresează fiica. Victima este lovită, ameninţată şi tunsă forţat

  • O femeie a fost filmată în timp îşi agresează fiica de 16 ani.
  • Victima este lovită, ameninţată cu moartea şi tunsă forţat.
  • Agresiunea s-a produs în casa familiei.
910 afișări
Imaginea articolului O mamă a fost filmată în timp îşi agresează fiica. Victima este lovită, ameninţată şi tunsă forţat

O mamă a fost filmată în timp îşi agresează fiica. Victima este lovită, ameninţată şi tunsă forţat

Incidentul s-a produs la începutul lunii octombrie, iar imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere au ajuns pe reţelele de socializare.

Victima este lovită repetat, ameninţată cu moartea şi tunsă forţat. Poliţiştii au văzut imaginile, s-au sesizat din oficiu şi au început o anchetă.

Ei au identificat cele două persoane, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 46 de ani şi fiica sa în vârstă de 16 ani. De asemenea, au fost informaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov.

Anchetatorii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţa în familie sub formă lovirilor sau alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ilfov,
agresiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici