O mamă şi-a salvat fiica protejând-o de schije cu trupul ei, în timpul unui bombardament în Kiev

Fotografiile Olgăi şi ale soţului ei, Dmitro, loviti de schije într-un bombardament în apropierea locuinţei lor şi trataţi în spitalul de copii Ohmatdit din Kiev au fost publicate pe reţelele de socializare şi au făcut înconjurul lumii.

679 afișări
Imaginea articolului O mamă şi-a salvat fiica protejând-o de schije cu trupul ei, în timpul unui bombardament în Kiev

O tânără, cu un bandaj îmbibat de sânge în jurul capului, fără haine şi cu corpul plin de răni şi vânătăi, îşi alăptează copilul de o lună pe o targă de spital.

Protejată de o pătură termică, mama are privirea aţintită pe obiectivul camerei, în timp ce soţul şi tatăl bebeluşului îi mângâie stând lângă pat.

Imaginea vine de la Spitalul de Copii Ohmatdit din Kiev, Ucraina, şi mărturiseşte dificultăţile de a trăi într-un oraş asediat.

Olga a ajuns la spitalul Ohmatdit în dimineaţa zilei de vineri, 18 martie, împreună cu soţul ei, Dmitro, şi copilul. Familia provenea dintr-unul dintre districtele Kievului lovite de bombardamentele ruseşti. Conform celor spuse de bărbat, el şi soţia sa au auzit împuşcăturile toată noaptea, apropiindu-se din ce în ce mai mult, până când, dimineaţa, atentatele au ajuns şi în apropierea locuinţei lor. „Când am coborât în ​​curte, am văzut că o grenadă a lovit grădiniţa de lângă casa noastră. Nu mai erau tavanul, ferestrele şi uşile în toate casele vecine. Resturile ne-au lovit din plin”, a spus Dmitro, la spital.

În acel moment, femeia, care o hrănea pe fetiţă, a protejat-o cu trupul, salvându-i probabil viaţa. Atât Olga, cât şi Dmitro au fost răniţi, suferind numeroase răni, şi au fost duşi imediat la spital, unde a fost operată şi el a fost tratat pentru rănile la picior.

Fotografiile au fost publicate pe pagina de Facebook a spitalului şi realizate de Unicef ​​​​Ucraina. Pe profilul de socializare al spitalului au fost publicate informaţii despre familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici